free hit
counters
bo90's Content - Page 3 - The Lotus Forums - Lotus Community Partner #ForTheOwners Jump to content


bo90

Basic Account
  • Posts

    393
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bo90

  1. I've not had much luck with the pods lately.

    i never managed to get the left motor working and yesterday the right light pod failed to rise.

    I can hear relays switching when pressing the switch, 3rd relay was pretty hot.

    I removed the left motor and opened it up as I found it hard to turn the motor manually.

    here are some photos. Would I be correct in thinking that it has burnt out?

  2. my profile has been changed to cvg_1910861256!

    also all of my history has been erased which includes posts, topics and attachments and my avatar.

    I tried to read page 2 of the Guigaro technical-interior/lights.....topic and it wouldn't open up. I tried to search for "pod" knowing that this word was used in a light pod topic I posted on once before but the search didn't find it.

    Not sure if this change over has goneto plan?

  3. Thanks Botus, yes it was for sale for a while, 2 years I think in total but not all the time with Barry. But then is wasn't exactly cheap so you had to really want it to buy it.

    So number 15 in the UK, one has gone to Japan that I have read about, you have number 11, wonder where the other 18 are :)

    I know it wasn't cheap, I think I mentioned a figure of

  4. I'm unsure about this, I think it's great news that the new CEO could elevate the brand to new highs and if the story in Grandprix.com is true then Lotus could be back in the premier league but will the relationship between our forum's and Lotus be effected? Will Lotus ever consider a project to maintain our beloved esprit's like Mike Kimberely did? Has the new CEO ever seen an Esprit and will he ever post here?! mmmmm

  5. I managed to work out what the issue was. As I mentioned the left plastic knob with screw was missing but after removing the washer water bottle I could see the knob sandwiched between the motor arm and bracket! It was stuck fast and also prevented the rotor arm from turning! After removing the linkage I pulled out the knob and connected everything back. Does it work? Don't know because in the space of 2 weeks I have a flat battery, which was new last month!

×
×
  • Create New...