free hit
counters
Rob1234 - The Lotus Forums #ForTheOwners Jump to content


Rob1234

Basic Account
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About Rob1234

  • Birthday September 24

More Info

  • Name
    Robert mcallister
  • Car
    Lotus esprit turbo
  • Location
    Northern Ireland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rob1234's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Thank you I managed to buy on eBay last week. Thanks for the tip off.
  2. Hi Peter many thanks I’m looking a copy for myself for doing small Maintainence jobs myself. As you said it’s the bible of these cars. I’ll try round some of the lotus suppliers. I really appreciate the advise Rob I’d like them all if I could purchase them. I’ll try SJ thanks for help Would really appreciate that Tocus
  3. Hi guys would any one have an x180 Stevens’s 1988 owner Manuel to sell or exchange . I have an original s2 & s3 owners manual (I’ll swop px sell etc) but I’m looking for the 1988 x180 model owners manual and any other manuals or this model and era. thanks in advance Rob
  4. Hi guys. I have a drivers side headlight not opening. It’s trying to open and is flipping the headlight up. But it’s not staying up. When I switch lights off it staying on for 3 or 4 seconds longer than the head light in passengers side that is working. They drivers side tension seems to be loose but it’s as if it’s not threading to tension mechanism. Any ideas? Thanks
  5. Hi guys. I have a drivers side headlight not opening. It’s trying to open and is flipping the headlight up. But it’s not staying up. When I switch lights off it staying on for 3 or 4 seconds longer than the head light in passengers side that is working. Any ideas? Thanks
  6. Hi Sailorbob how are you? I loosened a hose beside my starter to gain access to starter. I started the car for a few seconds when I got stater working but hadn’t the hose connected. I now the hose connected and starting cold the car rises rpm with in 30seconds or so. All other cables seem to be fine. Would the car eventually clear the intake from the hose that I had disconnected or what would I do to rectify. Really appreciate help here guys
  7. Hi Andy how are you? I loosened a hose beside my starter to gain access to starter. I started the car for a few seconds when I got stater working but hadn’t the hose connected. I now the hose connected and starting cold the car rises rpm with in 30seconds or so. All other cables seem to be fine. Would the car eventually clear the intake from the hose that I had disconnected or what would I do to rectify. Really appreciate help here guys
  8. Help please I had a starter problem it turned out to be a fire wire fault. I got it sorted. The car now when I start it is running at high revs. It’s a lotus esprit turbo x180 model (carbs) Any one have any ideas? Its running around 1500 rpm the rises to 3500rmp after around 30seconds at that stage I switched it off. Thanks
  9. Thank you guys for your help got it started. It was the fire wire joiner that just needed to be cleaned off. Thanks so much
  10. Help please 

    I had a starter problem it turned out to be a fire wire fault. I got it sorted. The car now when I start it is running at high revs. It’s a lotus esprit turbo x180 model (carbs) Any one have any ideas? Its running around 1500 rpm the rises to 3500rmp after around 30seconds at that stage I switched it off. Thanks 

  11. Thanks Barry. I think my immobiliser is in foot well of passengers seat. Is it a big job to link out? Under glove box
  12. Yes I have an immobiliser Neil Any ideas? Much appreciated
  13. Hi Guys , My Esprits Battery was low, it started ok but I noticed the lights being dimmer than normal. I took car to the end of the drive way and it stopped. I tried to start but I was getting a click click clicking noise. I pushed car back to my garage and change over a brand new battery. There is a click when I turn the key. The click noise is coming from a unit fixed on the drivers side (UK car) in the upper rear panel. My lights and radio etc all work so im pretty sure its not a battery connection. Any thoughts? Thanks Guys Robert
×
×
  • Create New...