free hit
counters
fsrowsell's Content - Page 35 - The Lotus Forums - Lotus Community Partner #ForTheOwners Jump to content


fsrowsell

Basic Account
  • Posts

    893
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fsrowsell

  1. Doyle, this is the exactly the same thing that happened to my boost gauge... The transducer was bad, so I ended up replacing mine with a mechanical gauge and I am very happy with it...
  2. Welcome Jollyrogers, just make sure you do a little reading up importing cars into Canada.... see link http://www.cbsa-asfc.gc.ca/publications/pu...048-eng.html#s4
  3. Be nice to see another highwing there...
  4. I have the same car and my boost guage went on mine... the needle would go all the way to the right when I turned the key on. I ended up replaceing mine with a mechancial guage from VDO. Now I can see my Vacuum and boost reading from my guage....
  5. Felix Rowsell Uxbridge, UK ( for the next four years, then moving back to Canada) 1992 SE high Wing SCC082910NHA60079
  6. Thanks Sanj, I found a "T" at halfords today and hooked it up to the MAP line and now I'm reading 12"....
  7. Bibs, I would love to vist the old factory... I'm new to the Lotus world and I want to learn all I can about this great car (Company)... I meet internets (Chris) Sunday afternoon and had a great talk with him... He has a beautiful GT3...
  8. If anyone is up to a nice run in their Car.... A few of us are meeting up in South Mimms on the 8th. You more then welcome to join us.... Felix
  9. Thanks Sanj, so you think hooking it up to my Boost gauge transducer line coming from the intake is not has good as the line from the MAP sensor.... What kind of Vacuum reading do you get of your gauge, when you tap the gas peddle? I bought the same setup as you... Thanks Felix
  10. I'm just in the process of hooking up a VDO Mechanical Boost Gauge and want to know here other people who have do it hooked their Vacuum line up to? I was thinking of hooking mine up to the Boost Gauge Transducer line... Any suggestions?
  11. I might be interested as will... I also have an SE...
  12. 1. Bibs 2. Martyn 3. Felix Hey Internets sounds great... just don't drive to fast... I'm still tring to get use to drive over here... ah ah... Were abouts in Ruislip do you live?
  13. Excellent! just give me a time and Post code for my Sat Nav and I will be there... I have not been over that way yet, but I'm sure I'll be able to find it....
  14. South Mimms is 30 Mins from me... I'm in... Looking forward in meeting other Esprit owners... Felix
  15. I live on Fairfield road, Uxbridge. Yesterday when I droved up my street. A house about 1 block up had his garage door open and it loooked like a white S2 cover up inside, along with allot of other stuff...
  16. Hi Ricky, I'm also a new esprit owner and new to the UK... I live in Uxbridge of the A40... It would be great to meet up with other Lotus owner in our area. I know I have seen other esprits around my area as will.... Felix
  17. Thanks Sanj, I'll go ahead and hook up may Mechanical gauge...
  18. Good day, does anyone have a spare Transducer that are willing to sell me? I live in Uxbridge. Thanks Felix
  19. Will it looks like my Boost gauge transducer is toast... I was planning on replacing my Gauge with a mechanical one anyway... My question now is; do I need the Boost transducer when I'm running a Mechanical Gauge?
  20. I just finished putting my binnacle back on and I checked all the gauges and everything look great under there... So my next step is to find the Boost Gauge Sender. Anyone know where I might find this sender on my 92 SE? Is it the same as my Boost Gauge transducer? Thanks
  21. I don't get a great lot of heat... Lets say if I were living back home in Canada right now... I would not be driving my car in the negative outside temperatures... It
  22. Thanks Paul, I took my Binnacle off today, because I wanted repair the wood finish... I had a good look around the connecters and everything seems to look really good. It was very clean under there... So, I'm thinking that it as something to do with my Boost gauage transducer??? Thant was the only other thing that I was playing around with and maybe it has nothing to do with what I was doing... Who knows...
  23. Gary on my SE I also had no heat and what I did to fix mine was... I back flushed the Heater system... I hooked a garden hose up to the return heater line and unhooked the going to line . Place the going to line in a tub, so I could see what was coming out of the heater matrix. I got all kinds of stuff coming out of there. Sand, sute and muddy water... After the water coming out of the going to line was clear... I flushed the remaining of the coolent system and replaced it with nice clean coolent and now I have heat....
×
×
  • Create New...