free hit
counters
No Power to headlight switch - Interior/Exterior/Lights/Glass/Alarms/ICE/HVAC - The Lotus Forums Jump to content

Recommended Posts

Headlight were working on my 1984 Turbo and now I have no power to the brown/blue wire on the headlight switch.     The schematics shows there are three Brown/Blue wires that go to the headlights and the switch connected directly from the battery.   My battery doesn't have these wires.  I have one large red one going to the starter, one large red going inside the car and one brown.   I checked to see of the headlight were on the starter and they are not. 

If I pull the stalk on the steering column the lights come on but the motors don't  rotate.   There is no power to fuse 15 that power comes off the brown/blue wire off the headlight switch which has no power.  I also bought a new headlight switch and still no luck.

And I checked  the wiring harness behind the passages seat and I don't see  the Brown/Blue wires.  

Help!

 

 

 

 

 

 

 

 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Upgrade today to remove Google ads and support TLF.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...