free hit
counters
Start up issue - Engine & Ancilliaries/Gearbox - The Lotus Forums Jump to content


Recommended Posts

Hi fellow Lotus people

If I leave my 2011 NA Evora sitting for a few days a strange bug appears on ignition.  I hold key in pre ignition stage and let the speedo tacho dance but immediately after ignition the instrument panel lights turn off, tacho speedo dance again and instrument panel lights up again.  Car otherwise runs fine

It happens on first startup after sitting for a few days and then works as normal for subsequent startups that day or the immediate next day.

Battery has been checked and mechanic says it charged - it is an RAA roadside replacement maybe 2 years old

Parking camera is always turned off (now)

Any clues (apart from drive it every day)?

Thanks PK

 

Link to post
Share on other sites

Upgrade today to remove Google ads and support TLF.
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

There's some discussion here on replacement batteries :)

 

 

88 Esprit NA, 89 Esprit Turbo SE, Evora, Evora S, Evora IPS, Evora S IPS, Evora S IPS SR, Evora 400, Elise S1, Elise S1 111s, Evora GT410 Sport

Evora NA

For forum issues, please contact the Moderators. I will aim to respond to emails/PM's Mon-Fri 9-6 GMT. 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



Upgrade today to remove Google ads and support TLF.


×
×
  • Create New...