free hit
counters
Forum iPhone App - Page 2 - Forum Info & Help - The Lotus Forums Jump to content
Bibs

Forum iPhone App

Recommended Posts

Most appreciated Richard, PM on it's way :)


88 Esprit NA, 89 Esprit Turbo SE, Evora, Evora S, Evora IPS, Evora S IPS, Evora S IPS SR, Evora 400, Elise S1, Elise S1 111s, Evora GT410 Sport

Evora NA

For forum issues, please contact the Moderators. I will aim to respond to emails/PM's Mon-Fri 9-6 GMT. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Upgrade today to remove Google ads and support TLF.

I haven't been able to use the IPB app in months. I get a "Login Faild" message. I've reinstalled the app a few times and, obviously, tipple checked my credentials.

Any ideas?


Luke Colorado, Super Spy.   -  Lotus Owner No Longer

1987 Zender Widebody 560SEC | 1994 Lotus Esprit S4 | 2013 Honda Fit EV (#269)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does the app need an update?


88 Esprit NA, 89 Esprit Turbo SE, Evora, Evora S, Evora IPS, Evora S IPS, Evora S IPS SR, Evora 400, Elise S1, Elise S1 111s, Evora GT410 Sport

Evora NA

For forum issues, please contact the Moderators. I will aim to respond to emails/PM's Mon-Fri 9-6 GMT. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK - I've logged a support ticket anyway :)


88 Esprit NA, 89 Esprit Turbo SE, Evora, Evora S, Evora IPS, Evora S IPS, Evora S IPS SR, Evora 400, Elise S1, Elise S1 111s, Evora GT410 Sport

Evora NA

For forum issues, please contact the Moderators. I will aim to respond to emails/PM's Mon-Fri 9-6 GMT. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks. Its been MONTHS by the way. I'd say 4ish


Luke Colorado, Super Spy.   -  Lotus Owner No Longer

1987 Zender Widebody 560SEC | 1994 Lotus Esprit S4 | 2013 Honda Fit EV (#269)

Share this post


Link to post
Share on other sites

My app didn't work for months either. I couldn't get New Content.

It corrected itself after the software updates on the main form recently and update of software on iPhone. Not sure which corrected the problem but it works fine for me now.

Yep works from my iPhone

Share this post


Link to post
Share on other sites

I update my apps and OS obsessively. I'm currently using version 1.2.0 on iOS 4.3.5


Luke Colorado, Super Spy.   -  Lotus Owner No Longer

1987 Zender Widebody 560SEC | 1994 Lotus Esprit S4 | 2013 Honda Fit EV (#269)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...