free hit
counters
water problems.... - Engine/Ancilliaries - The Lotus Forums - Lotus Community Partner #ForTheOwners Jump to content


water problems....


darkcat

Recommended Posts

Well! ive been running the S3 NA now for 5 months, all is ok (ish), i also ran it to work for 3 months solid, not by choice though. (been tucked up in the garage for the last month, used at weekends)

there is some funky sludge in my coolant, its like brown foam??!

seems to be using/loosing water.

Any ideas?

but runs fine, went over to the NEC on sunday for the autosport show, got some attention onthe a42 :-)

Link to comment
Share on other sites


Upgrade today to remove Google ads and support TLF.
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

It's rust i think... Had the same in my Europa. The résult of too little anti-freeze for too long. By careful, it Will corrode the aluminum in the engine if not taken Care of. Have you seen any green foam-like goo anywhere inside the engine??

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



Upgrade today to remove Google ads and support TLF.


×
×
  • Create New...