free hit
counters
Alarm Fried? Will not respond - Interior/Exterior/Lights/Glass/Alarms/ICE/HVAC - The Lotus Forums #ForTheOwners Jump to content


Recommended Posts

Ok...so I leave my battery off my car for 3 weeks since I was on a business trip. I come home connect the battery to take the car for a spin and now my car will not start. Igfnition on I did get dash lights but the fob refuses to have the alarm respond....solid light on the dash.

Now here is the odd part...the light on the dash remains on solid...no blinking...even after undoing the battery again

I have tried my alarm chip stick....nothing

I have tried re-syncing the FOB....nothing...followed the owners manual instructions.

After doing this...now I get no dash lights.... Yes the battery is charged.

Any thoughts?? Even after undoing the black alam box back by the ECM the light still remains solid red. Where is the other alarm box?? I have really never liked this alarm....how hard is it to rip this second rate alarm system out of the car?

Link to post
Share on other sites

Upgrade today to remove Google ads and support TLF.
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

look into the workshopbook. ..the Cobra-box is in the passenger side, under the dash ..the siren with the rest of the wiring is under the RH engine 'side-cover' (the one with carped on it..)

the wiring plans will give you some more background on this

*********************************************************************

to name the things if I see them, that's what I call integrity..

*********************************************************************

Link to post
Share on other sites

Is it possible it acts up until the alarm internal backup battery is fully charged?

All we know is that when they stop making this, we will be properly, properly sad.Jeremy Clarkson on the Esprit.

Opinions are like armpits. Everyone has them, some just stink more than others.

Link to post
Share on other sites

My aftermarket alarm hasn't been well since the battery went flat, I suspect that it got upset by the dropping voltage.

It now makes some very strange noises on occasions but the immobiliser works and the alarm still works I just can't change any of the settings!

Lotus Esprit S4 - Work in progress

Porsche 924 Turbo - Parts chaser

Smart Roadster Coupe - Hers

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



Upgrade today to remove Google ads and support TLF.


×
×
  • Create New...