free hit
counters
S4s hot starting problem. - Page 5 - Engine/Ancilliaries - The Lotus Forums Jump to content
Zolder

S4s hot starting problem.

Recommended Posts

Nick,

 

Go back to simplest things first.  When the car is warm and won't start, remove the gas caps and try restarting it.  Do you hear a lot of pressure being released?  


Travis

Vulcan Grey 89SE

My Lotus Photo and Projects Album

Share this post


Link to post
Share on other sites

Upgrade today to remove Google ads and support TLF.

Already tried that Travis when you suggested it way back in this thread-makes no difference  :no

Share this post


Link to post
Share on other sites

When the engine is in its 'no starting' mode have you whipped a plug out to see if its wet?  If it is wet then that would indicate a lack of spark .

 

Have you tried removing plug cap and using a spare sparkplug  rest it on the engine(insulated grips might be an idea here), crank it and seeing  if you have a spark? 


Simplest things first.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...