free hit
counters
Espritmon blue buttons not working - ECU/Freescan/Espritmon - The Lotus Forums Jump to content


Espritmon blue buttons not working


Recommended Posts

I run Espritmon on my mini PC/laptop under Windows XP via a USB<->ALDL cable. Getting readings and ingo fine.

But the blue "buttons" dont do anything. ie the dont appear to click (not sure what I should see if anything?) and clicking them doesnt activate anything (eg fans)

Anyone else had this?

Link to post
Share on other sites

Upgrade today to remove Google ads and support TLF.
  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

In the zip archive a file is missing. Didn't notice it before. It is easy to fix. Go to the Espritmon CFG directory, Create a file with the name DEU.CFG Put the following contents in this file:

Posted Images

Blue buttons? Have you read this?

http://www.thelotusforums.com/freescan_manual.pdf

88 Esprit NA, 89 Esprit Turbo SE, Evora, Evora S, Evora IPS, Evora S IPS, Evora S IPS SR, Evora 400, Elise S1, Elise S1 111s, Evora GT410 Sport

Evora NA

For forum issues, please contact the Moderators. I will aim to respond to emails/PM's Mon-Fri 9-6 GMT. 

Link to post
Share on other sites

Doh! 

You're on your own, haven't used it myself! I'm sure @eriks4 may be able to assist though :)

88 Esprit NA, 89 Esprit Turbo SE, Evora, Evora S, Evora IPS, Evora S IPS, Evora S IPS SR, Evora 400, Elise S1, Elise S1 111s, Evora GT410 Sport

Evora NA

For forum issues, please contact the Moderators. I will aim to respond to emails/PM's Mon-Fri 9-6 GMT. 

Link to post
Share on other sites

I've just downloaded the software from his page. Perhaps mine is an old version without that functionality?
This screen shot is what I'm on about, trying to get to the bottom of Code 26 error. And everywhere lists the Code 26 A & B differently (as described on this forum). So I want to try Espritmon over Freescan to see if I can figure out what is causing it.

 

 

espritmon_buttons.jpg

Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, ian29gte said:

They didn't work for me either the last time I was in there, they were (I think) flat grey rather than highlighted blue.

me too...i got flat grey rather than blue

Link to post
Share on other sites

The version 3 that internets (Chris) sent me with the USB ALDL cable had blue buttons that didnt do anything when "clicked".

I downloaded v4 from Erik's site and that has the grey buttons that likewise do nothing.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

In the zip archive a file is missing. Didn't notice it before. It is easy to fix. Go to the Espritmon CFG directory, Create a file with the name DEU.CFG

Put the following contents in this file:

DEU=256
USE_NET=0
USE_DINPUT=1
MOUSE_ACTIVE=1
MOUSE_TIMER=2000
DUALMODE=0

Save the file and rerun Espritmon.

Erik

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...