free hit
counters
400 emblem red colour flaking off - Interior/Exterior/Lights/Glass/Alarms/ICE/HVAC/Other - The Lotus Forums Jump to content
RichardC

400 emblem red colour flaking off

Recommended Posts

The car is less than a year old and the "400" badge is already loosing its red coating: it's coming off in flakes. Is this just mine or is anyone else's doing the same? Not sure whether to just scrape off all the red and have a silver badge, or get a new one under warranty. However, if a new badge is only going to last the same amount of time then there doesn't seem much point.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Upgrade today to remove Google ads and support TLF.

But if you don't do anything, then Lotus may not know there is an issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Had mine swapped under warranty no issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The red 400 badge flaked off on mine - i removed the rest and so its silver now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Didn't realise this was an issue - I thought black or silver would look better anyway, and when this happens it might just prod me to do it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are they just flat stickers, rather than raised plastic characters? I suppose that it must save some weight...

  • Like 1
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone know the part number and cost for the "Sticker" Lotus, Evora and 400 decals?

I noticed all my chrome is pealing (2 years old) 400 still ok for now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I looked there @Bibs but couldn't see the stickers option.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×