free hit
counters
TC issue at Spa - anyone know - Evora Chat - The Lotus Forums Jump to content
Mark Allin

TC issue at Spa - anyone know

Recommended Posts

The traction control fault is coming up intermittently.   It usually clears after restart but comes back after 100 miles or so.  Likely a sensor but would be good to get it cleared so I can use Race mode.   Anyone know somewhere near Spa I could get it cleared?  Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Upgrade today to remove Google ads and support TLF.

More than likely a break switch. Quite common.


Currently Owned: 2018 Lotus Elise Sport 220 in Metallic Blue, Alcantara Pack, Forged Wheels, 2piece brakes, AirCon, Hard/Soft Tops, Red Calipers, Stereo, Interior Colour Pack, NVH Pack, Carpets, Mats.
Previously Owned: 2016 Lotus Evora 400 'Hethel Edition' in Essex Blue, Red Leather, Red Calipers, Silver Forged Wheels
Previously Owned: 2010 Lotus Evora NA in Solar Yellow, Sports Pack, Tech Pack, "Heritage Edition" Recaro Seats
Follow my Lotus journey here: http://www.FaceBook.com/HandmadeInHethel

Share this post


Link to post
Share on other sites

You need to read the code to find out what is wrong.  You have Verhiest in Ostend or Komo-Tec in Mendig as near-ish options.

Dave

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...